Wat bedragen de verzendkosten?

Afhankelijk van de verzendmethode die je kiest is dit ofwel 4,99 euro ofwel 6,75 euro.

Hoe kan ik betalen?

Op dit moment kan je jouw bestelling gemakkelijk afrekenen met iDEAL of PayPal.

Wanneer wordt mijn bestelling verstuurd?

Jouw order proberen we binnen 2 werkdagen te verwerken en tevens versturen. Je ontvangt altijd een traceercode waarmee je jouw pakketje kan volgen. Wij versturen altijd op werkdagen maandag tot en met donderdag, zodat bij eventuele vertraging van PostNL de stekjes of plantjes nooit lang onderweg zullen zijn.

Hoe kan ik contact met jullie opnemen?

Contact opnemen kan via ons mailadres info@steckje.nl.transurl.nl, via ons contactformulier of via onze socialmedia-kanalen. Wij doen ons best om zo spoedig mogelijk te reageren.

Hoe worden de stekjes en plantje verpakt en verzonden?

De stekjes of plantjes worden altijd met aandacht en zorg ingepakt. We verzenden zowel brievenbuspakketjes als grotere pakketen. Bij aankoop van een brievenbuspakket worden jouw stekjes of plantjes voorzichtig uit de potjes gegraven en vervolgens ingepakt in vochtig keukenpapier. De stekjes of plantjes kunnen op die wijze hun reis naar jou toe gemakkelijk overleven. Bij een grotere bestelling zorgen wij ervoor dat de plantjes altijd goed bevestigd zitten aan de doos, zodat ze niet door de doos heen zullen vliegen. Ook voor deze pakketen geldt dat we ervoor zorgen dat de plantjes goed gezond en ingepakt bij ons vertrekken.

Hoe is jullie retourbeleid?

Voor onze stekjes en planten geldt dat deze niet geretourneerd kunnen worden, daar deze onder bederfelijke goederen vallen. Voor meer informatie hierover kan je onze Algemene Voorwaarden raadplegen.

Zijn jullie aansprakelijk voor vertraging van de bezorgdienst?

Natuurlijk vinden wij het zeer vervelend als PostNL vertraging heeft. Echter pakken wij onze stekjes of plantjes dusdanig zorgvuldig in, dat ze een eventuele bezorgingsvertraging zouden kunnen overleven. Wij zijn dan ook niet aansprakelijk voor eventuele schade die door vertraging is ontstaan.