Ontvang vanaf €30 een gratis stek
Verzending naar NL/BE/DE/FR
Wij staan altijd voor je klaar
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

Cactus zoekt huis

Prikkelbare plantjes. Ik wilde al een behoorlijke poos een traytje cactussen inkopen, maar steeds werd het door Sebastiaan uit mijn hoofd gepraat. Ze zouden niet hip genoeg zijn, noch bij onze webshop passen. En op Instagram leek ook niemand het een goed idee te vinden, want op de vraag of we mini-cactussen moesten gaan toevoegen aan ons assortiment, antwoordde de meerderheid met een stellige ‘nee’. 

En dat terwijl ik zelf als plantenmoeder al jarenlang van een stel mini-cactusjes geniet. Op een gegeven moment was ik er zo klaar mee dat ik telkens werd weggesleurd bij de cactus-afdeling, dat ik besloot om ze stiekem toch te kopen. Zo gingen er laatst op geheimzinnige wijze toch negentien mini-cactusjes met ons mee naar huis. 

Sebastiaans’ sceptische houding veranderde vrijwel direct hierop, want de mini-cactusjes bleken toch in de smaak te vallen! Blijkbaar was er volop animo voor mijn prikkelbare vriendjes. Zestien cactusjes vonden op basis van hun uiterlijk een nieuw huisje. Enkel Einstein, Koraal & Wolkje bleven als drie zielige musketiers bij ons achter…  

Einstein

Einstein is een wollige oude cactus. Maar vergis je niet, ondanks zijn onschuldige uiterlijk is hij zeker niet de vriendelijkste om met je vingers aan te raken. Allicht zouden wij hem wat schuw noemen. Wil niet reageren op het feit dat hij nog geen huisje gevonden heeft. 

Koraal

Koraal is ondanks zijn naam doet vermoeden, niet zo gek op water. Hij staat het liefst boven de zeespiegel. Zijn karakter is wat minder prikkelbaar dan dat van Einstein, maar aanrakingen vindt hij niet zo prettig. Hoopt dat zijn toekomstige baasje hem een plekje geeft tussen andere cactusjes, want Koraal is heel sociaal! 

Wolkje

Wolkje is een wat zweverige cactus. Hij is veel in zichzelf gekeerd, maar desondanks wel gehecht aan zijn vriendjes Koraal & Einstein. Dit is de minst prikkelbare van het stel en hij vindt het niet verkeerd om af en toe geaaid te worden. Hij hoopt op een prettig huisje, maar trekt het zich niet aan dat hij vooralsnog bij ons staat. 

Inmiddels zijn Einstein, Koraal en Wolkje goede vrienden van elkaar en vertrekken ze het liefst gezamenlijk. Maar in overleg willen ze vast wel individueel verhuizen..! Heb jij een plekje voor ze vrij? Laat het ons dan vooral weten via onze contactpagina, Instagram of Facebook ?

UPDATE: Hoera! Einstein & Koraal zijn samen geadopteerd! Enkel Wolkje staat nu helemaal alleen bij ons.. Wil jij haar overnemen? Laat het ons weten, dat zal ze zeker waarderen.

1 Reactie

  1. Everything is very open with a precise clarification of the issues. It was truly informative. Your site is extremely helpful. Many thanks for sharing!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *